(ВИДЕО) НОКАУТ ЗА РЕЖИМСКИОТ ПРДЕЖ ОД СДПМ БРАНКО ЈАНЕВСКИ Братучедот го издаде двојникот на Пендаровски: Стево Продановски е од ВМРО

0
2718

Над 10 години Стево Продановски е во политиката. Он е млад и не само тој, туку цела фамилија се во ВМРО-ДПМНЕ. Тој е поблизок со нашиот градоначалник Веле Груевски, може тој го ставил на листата. Тие одамна работат скриено, тврди неговиот братучед, објави Алсат.