(ВИДЕО) НОВ КОМИЧЕН ГАФ – ЦЕЛА ДРЖАВА И СЕ СМЕЕ НА СИЉАНОВСКА: НЕ БИЛА АЛБАНОФОБ ПОРАДИ ТОА ШТО МОЖЕЛА ДА СЕ ОМАЖИ ЗА АЛБАНЕЦ, АМА СЕПАК НЕ СЕ ОМАЖИЛА?!?!

0
1170

Неверојатен гаф на Сиљаница, цела држава се гази од смеење на нејзиниот најнов гаф. Изјавила дека не била албанофоб, па поради тоа што можела да се омажи за абанец, но сепак не се омажила?!