(ВИДЕО) НОВ ГАФ НА СИЉАНОВСКА, ВАКА ОНА И ГРУЕВИЗМОТ ГО ПРЕСПА, НЕ Е ЗНАЈАЛА: НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА МИЦКОВСКИ БИЛ АСИСТЕНТ НА НЕГОВИОТ ТАТКО?!?!

0
1932

Глејте каков гаф прави Сиљановска, го преспала Груевизмот а не знаела дека Мицко бил асистент кај татко му на факултет?!