(ВИДЕО) НОВ ГАФ НА ГОГА : НЕМА ПОИМ КОЛКУ ВОЈСКА ИМАМЕ, А САКА ДА БИДЕ ВРХОВЕН КОМАНДАНТ?!?!

0
556

Сака да ја изгласаме за командант на вооружените сили, а нема поим колку војска имаме.
Одговара ко на квиз: „Мислам дека во моментов има… Ми се чини…“
Кажува една бројка, па втора, па трета. Се смее како студентка која не го знае прашањето, а сака да положи за шестка. Бруки.