(ВИДЕО) Ново ФАНТАСТИЧНО истражување на 360 степени : Погледнете како Грујовата лоби компанија ,,Либертас” во Прага и лобисти чиј имиња се кријаат од јавноста, Адам Ерели и Дејвид Витер БИЛЕ ПРЕПЛАТЕНИ СО БУЏЕТСКИ ПАРИ за тие да лобираат за ВМРО-ДПМНЕ и да плукаат по СЈО!!!

0
3818