(ВИДЕО) НОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СДСМ, КИРАЦОВСКИ: 2017-та ќе ја памтиме по тоа што му е.. мајката на режимот, наредната да ја памтиме по тоа што ќе ја внесеме Македонија во НАТО!

0
504