(ВИДЕО) НОВИ ПРОБЛЕМИ ЗА МИЦКОВСКИ: САКА ПАК ДА ГО КАНДИДИРА ИЛЧО ЗАХАРИЕВ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ШТИП, ТОЈ НЕ САКА ДА ЧУЕ!

0
1187

ВМРО-ДПМНЕ во Штип за наредните локални избори кои ќе се одржат наредната година го предложил поранешниот градоначалник, Илчо Захариев кој е предложен без негово знаење. Што уште еднаш покажува дека опозицијата функционира како расштиман оркестар.