(ВИДЕО) Новинарите на 360 степени ВО ЛОВ по Узбекистанецот на Грујо кој од Прага плаќа лобисти во САД да пишуваат против СЈО и да лобираат за ВМРО-ДПМНЕ!

0
2262

360°: Кој е Узбекистанецот од Прага кој плаќа лобисти во САД да пишуваат против СЈО?