(ВИДЕО) НОВИНАРИТЕ И ДОКТОР ГРУЈЧЕ ДИКТАТОРЧЕ СЕ БРКАА НИЗ ХОДНИЦИТЕ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ!

0
545

Новинарите го бркаа магистерот Грујче низ тоа економскиот факултет, ова е бурлески.