(ВИДЕО) НОВА ИНВЕСТИЦИЈА НА ,,ТЕЛАМОН” ВО ИНЏИКОВО

0
1054

Со инвестиција на Теламон во Инџиково потврдуваме дека општина Гази Баба е верен партнер на секоја компанија која сака својот потенцијал да го вложи на наша територија.