(ВИДЕО) НОВА ГЛАВОБОЛКА ЗА МИЦКОВСКИ: Бојкотирам прераснуваат во партија, ќе му откинат најмалку 100 000 гласови!!!

0
1265

Лидер ќе биде Страшо Олумчев, неформален лидер на БОЈКОТИРАМ, партијата ќе се вика Македонска Народна Партија.

Ова е кошмар за Мицковски, се очекува најмалку 100 000 фанатици од ВМРО ДПМНЕ да гласаат за оваа партија затоа што се разочарани од пресвртот на Мицковски кој се повеќе го прифаќа договорот од Преспа.