(ВИДЕО) НИ СРАМ НИ ПЕРДЕ НИ УСУЛ, еве како дел од НАРОДНАТА ПЉАЧКА на народот во Македонија завршува НА ФЕШТИ по сали за свадби НА ЖДЕРЕЊЕ И ЛОКАЊЕ и гоење на РЕЖИМСКИТЕ ЛЕБАРКИ КАКО ВОЛОВИ а за народот ЛАЈНА ОД БИК!

0
5919

Ова видео е само дел од мозаикот за тоа каде и како се трошат народните пари без усул додека народот тоне секој ден се подлабоко и подлабоко во долговите за лекови, струја, парно, прехрамбени продукти и др. Локалните функционери на режимот во Прилеп локаат и прават фешти на туѓите несреќи и судбини. Но ова нема да е вечно, ќе одговараат за секое евро потрошено и спискано од народот.