(ВИДЕО) Николов: Кажете, колку фирми затворија и колку се блокирани заради високите казни?

0
472

nikolov sob

Oбраќање на пратеникот Марјанчо Николов во однос на Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва, 67-ма седница на Собранието на РМ.