(ВИДЕО) Николов го „испердаши“ пратеникот на ДПМНЕ Стевананџија: Знаете ли вие што е апсурд?

0
425

nikolov sob

Ви пренесуваме видео од денешната реплика на пратеникот Марјанчо Николов до пратеникот од Прилеп Димитар Стевананџија.