(ВИДЕО) Николов: Вработените во фабриката за шински возила немаат земено плата од декември

0
368

Одговорноста за работењето на фабриката за шински возила е целосно на Владата, рече пратеникот од СДСМ, Марјанчо Николов во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за сигурност во железничкиот систем