(ВИДЕО) Николов: Веднаш да се исплатат оштетените граѓани од поплавите!

0
302

Ребалансот да го изгласаме денеска, од утре да почне исплатата, а веќе наредниот ден да продолжиме со барање на одговори на прашањата за одговорноста и дали не можеше да се спречи да нема толку жртви од овие поплави, рече пратеникот Марјанчо Николов, во однос на предлогот на закон за дополнување на Законот за извршување на Буџетот на Република Македонија.