(ВИДЕО) НИКОЛОВСКИ ГИ СООПШТИ КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА СДСМ, ОТКРИ ШОКАНТНА ТАЈНА НА МИЦКОВСКИ ЗА НАЧИНОТ НА КОЈ СЕ ОДБРАНИ КАНДИДАТИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ!

0
246

– Ние ги одбравме најдобрите, оние кои водат на анкетите. Ние знаевме како котираат и кандидатите на ВМРО ДПМНЕ, и тие беа дел од мерењата и јавна тајна е кој како котира во една општина, и интересно, Мицковски за кандидати ги одбра најслабите тие што беа на 4-5 то место, дали никој не сака да му се нафати затоа што знаат дека губат односно дека нашите кандидати водат на анктетите или пак Мицковски исполнува желби на Груевски, става во трка лица блиски на Груевски не знаеме со сигурност, но зачудени сме од слабите кандидати со кои ВМРО ДПМНЕ одбра да се трка на овие локални избори…

Љупчо Николовски на денешниот прес по повод новите 16 кандидати за градоначалници на СДСМ.