(ВИДЕО) НЕ СЕ НЕБАЊАТИ БУГАРСКИ ВМРОВЦИ, ТУКУ ВАКВИТЕ МЛАДИ ЈАПИЕВЦИ ВО СОФИЈА СЕАТ ОМРАЗА КОН МАКЕДОНИЈА И БАРААТ БЛОКИРАЊЕ ЗА ВЛЕЗОТ ВО ЕУ!

0
536

Погледнете само какви млади бугарски кретени и млади јапиевци во Софија сеат омраза кон Македонија и бараат блокада за земјава од ЕУ.