(ВИДЕО) НЕ МАКЕДОНИЈА ТУКУ ЦЕЛИОТ БАЛКАН И ОФИЦИЈАЛНО ЈА ДОБИ НАЈГОЛЕМАТА МЕДИМСКА КУРВА : ВАСЕ КУРТОН ДЕДЕНЦЕ СИ НАЈДЕ НОВИ ЖРТВИ ДА ИМ ИМПУТИРА ЗБОРОВИ ВО УСТА – СИТЕ СЕ ВИНОВНИ … ЗАЕВ, ВИЦЕТО, МАРСОВЦИ, ЦИА, САД, ИМЕТО, СРБИТЕ

0
1469

Сите се виновни за падот на ВМРО-ДПМНЕ, сите се лопови само Васето е поштено режимско курвиче кое му го пуши курот на ПР стратегот на Орбан преку телевизија Алфа. Стана поголем куртон и од Миленко, Латас, Ивона, Курир, Република, Златев, Сарма, ги превесла сите топтан заедно. Доста му го пушеше курот на Грујче, сега ќе го цмока малку и на Мицко за пари од режимот на Австрија на Орбан. Курвиче едно бедно скапано режимско хохштаплерско…