(ВИДЕО) НЕ ИМ СЕ ЛУТИ НА НОВИНАРИТЕ ПРЕМИЕРЕ, ГОЛЕМ БРОЈ ОД НИВ НЕ ЗНААТ КАКО Е ДА КРВАРИШ ОД РАСЦЕПЕНА ГЛАВА СО РИЗИК ДА БИДЕШ УБИЕН ЗА ДА ТИ СЕ СЕРАТ НА ГЛАВА БИДЕЈЌИ ОЧИГЛЕДНО ИМ Е ПРЕДИЗВИК ДА ТИ БАРААТ ВЛАКНО ВО ЈАЈЦЕТО

0
357

Голем дел од новинарската фела не знае како е да се биде пред камера пред целата македонска јавност со расцепена глава и да ти летаат сите мисли од минатото со цел да размислуваш дека ќе бидеш убиен во собрание.

Новинарите во земјава секогаш имаат фетиш да се серат на главата и да бараат влакна во јајцата па затоа не им се лути премиере, тоа им е занает, ред од суета ред ради реда ред ради икс причини.