(ВИДЕО) НЕ ИМ Е ЛЕСНО И НА КУРТОНЧИЊАТА: Јанко Бурек во небрано, не му се допаѓа улицата ама не смее да урла затоа што ќе остане без коската која ја глода!

0
983

janko ulica koce 0

Јанко Бурек е против градењето улица на Кеј.

janko ulica koce

Дека ќе се гради таму улица прв пат беше објавено токму во неговата емисија пред една година при гостувањето на Коце ама Јанко не смееше многу да се бунтува затоа што не е новинар туку е најмено курвиче кое мора да јаде гомна во корист на режимот. Греота, бедно…