(ВИДЕО) НЕ БИВА ОД БОДИГАРД, НАСИЛНИК И КРИМИНАЛЕЦ, ГРАДОНАЧАЛНИК: Првиот настап во кампањата на Јохан Тарчуловски беше едно големо фијаско!

0
4523

За некои луѓе, полесно е да убиваш, тепаш, крадеш и пушиш отколку да излезеш во јавност и кажеш нешто паметно!

ЈБГ такви се родиле, такво детство имале, за тоа се створени…