(ВИДЕО) НЕШТО ЧУДНО СЕ СЛУЧУВА ВО ТВ 24, ГЛЕДАЧИТЕ БЕА ФРАПИРАНИ: Поканети најголемите режимски куртони и јуришници да дебатираат, до вчера тие навиваа јавно за физичка елиминација на тогашната опозиција и критичките медиуми!

0
865

Гледачите на 24 Вести се фрапираа.Поканети најголемите режимски куртони и јуришници да дебатираат, до вчера тие навиваа јавно за физичка елиминација на тогашната опозиција и критичките медиуми!