(ВИДЕО) НЕУТРАЛЕЦОТ СЕ ИЗГЛУПИРА: Сашо Клековски фати да ги брани Талат и Мукоски, присутните во студио ќе испопаѓаа од столици – Опозициските портали најавиле секс бомби и власта сакала да го пресретне тоа?!?!?!

0
443

sasho talat

Аналитичарот Сашо Клековски поштено се изглупира на 24 вести. Фати да го брани законот на Талат и Мукоски наводно поради тоа што опозициските портали најавиле секс бомби за власта па власта сакала да се заштити?!?!?! Ова е чиста лага, Радмила излезе со изјава дека имале секс бомби ама немало да ги објават никогаш, ние како портали почнавме да шпекулираме на база рекла казала аба без имиња, никој никаде не најави дека се очекува објавување на секс бомби!