(ВИДЕО) НЕМА НИШТО ПОДОБРО ОД ТОА ДА СЕ ЗДАВАТ ДВЕ РЕЖИМСКИ КУЧИЊА ПРЕД ТВ ЕКРАНИТЕ ЗА ВРЕМЕ КОГА Е ВМРО-ДПМНЕ ВО ДЛАБОКА ОПОЗИЦИЈА

0
2603

Два куртона, Тони Науновски и Љупче Златев синоќа ќе се отепаа пред ТВ камерите на ТВ24 за тоа кој е поголем куртон. За ова се боревме, нема ништо поубаво од тоа два куртона да се рендаат јавно пред камерите.