(ВИДЕО) НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: ГЛАВНАТА АКТИВИСТКА НА ВМРО ДПМНЕ ВО КОЧАНИ ФАТЕНА КАКО КРАДЕ ШНОЛИ ВО БУТИК!

0
2600

Линк до видеото, овде. Тој што го објавик видеото на твитер напишал:

Не измислувај одвратни лаги за другите затоа што ќе те фатат во твојата вистина!

Клептоманке лажлива, долга ми е раката за добивање инфо, а и кармата е секогаш на моја страна!

Не требаше со мене да се закачаш! Тоа е дечки, Цацка ваша.

Краде шноли! ШНО-ЛИ!