(ВИДЕО) НЕКОЈ НЕКА ПОВИКА БРЗА ПОМОШ!!! Рамадан Рамадани го НАДЕНА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА КУРТОН ТВ ОД СЕАД КОЧАН режимското копиле на државниот архив Филип Петровски кое пуши за директорски места : “Ти си шовинист ЛЕШПЕР ништо не разбираш” !!!

0
8750

На вечерашното гостување на сред куртон телевизијата од оној кој вози Сеад Ибица во бомбите на Заев и на телевизијата од пљачката на РЕК Битола ТВ НОВА политичкиот аналитичар Рамадан Рамадани го надена Филип Петровски нарекувајќи го лешпер и шовинист и го остави Астма без воздух во тоа грлото куртонско дубоко.

Копилето не само што сее раздор со порталот Пулс24 туку важи и за вечен пушач за директорски места во сите влади на ВМРО-ДПМНЕ вклучително и онаа на Љубчо Георгиевски.

Филип Петровски во јавноста е познат по тоа што пушеше за амбасадор, пушеше за директорско место во градската библиотека, а сега испуши големи режимски кур со се јајца за директорското место во државниот архив!!

Значи кое гадно копиленце е маме му ебам негово!!!