(ВИДЕО) НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО НАРОДЕ, УСПЕАВМЕ, ГЕНЕРАЦИИ МАКЕДОНЦИ СОНУВАА ЗА ОВОЈ МОМЕНТ, СТАНАВМЕ ЧЛЕНКА НА НАТО, НАЈМОЌНИОТ ВОЕН СОЈУЗ НА СВЕТОТ!!!

0
614

Протоколот за влез на Македонија во НАТО го потпишаа сите 29 членки односно нивните амбасадори во НАТО.

Димитров лично им се заблагодари на сите за тоа што го потпишаа протоколот:

Потпишувањето се следеше преку тв и од прес центарот во владата: