ВИДЕО: Недоделканата ЦЕПАНИЦА Никола Тодоров не знаел дека Стејт Департмент го квалификува случајот на Ставриќ како политички монтиран

0
465

Nikola-Todorov

Министерот за здравство Никола Тодоров не знае дека американскиот Стејт Департмент во својот извештај, судењето на очниот лекар Дејан Ставриќ, го нарекува политички монтиран случај. Ставриќ ги водеше протестите на лекарите од клинички центар против реформите на министерот Тодоров. Подоцна Ставриќ беше осуден за примање мито. Но, министерот Тодоров вели дека не го видел тој дел од американскиот извештај, пренесе Телма.

Изјавата може да ја погледнете ОВДЕ