(ВИДЕО) НЕВИДЕНА КОМЕДИЈА НА ГРУЈО И САРМА : Сарма мафта пред камерата и пред Грујо додека зборува а Грујо глуми жртва за тоа како НИЕДЕН МАНДАТ НЕ ИСТЕРАЛ ДО САМИОТ КРАЈ!

0
840