(ВИДЕО) НЕВИДЕНА БУДАЛАШТИНА НА МАРИЈА ЏОНС ОД “НЕУТРАЛНАТА” ЛЕНКА НА 24 ВЕСТИ : Земјата ни е киднапирана од две банди, ДПМНЕ и СДСМ, СДСМ го има СЈО, ДПМНЕ го има судот, а ние обичните граѓани не добиваме ништо!

0
2603

Погледнете каква будалаштина истресе Марија Џонс , членка на здружението Ленка која замислете доаѓа на протестите на опозиција а притоа става знак еднаквост на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ и врши класично плукање по демонстрантите на Шарената револуција кои се претежно НВО активисти.

Погледнете што истресе оваа женска копија на Бетмен за 24 вести во Анализа :