(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО: Хорхе ги пушти низ вода БОЈКОТИРАМ фанатиците!

0
1086

Хорхе ги пушти низ вода „Бојкотирам ЕУ и НАТО“? Иванов: „АРМ е де факто во НАТО. Затоа, Република Македонија не скршнува од зацртаниот евроатлански пат.“

Видео : Мактел.Мк