(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО: Портпаролката на општина Пустец во камера им се закани на новинарите на 360 дека ќе бидат претепани ако продолжат да прашуваат за гласањето за ВМРО ДПМНЕ!

0
2813

portparolkapustecЛинк до најавата за емисијата овде.