(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО – ПАРКЕТИ ВО ИЗЈАВА ЗА ТЕЛЕВИЗИЈА 24 ГО ЗАКОПАА ГРУЈО ВО ЖИВ ПЕСОК : Освен сиромаштијата што ја имаме ЈАС НЕ ГЛЕДАМ ДРУГ ПРОБЛЕМ!!!

0
8357