(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО – КУРТОН ВОДИТЕЛОТ кој што го водеше срамното интервју со Стевчо Муња на МТВ е член на бендот РЕПОРТЕРС кои пејат против диктатурата и медиумскиот мрак?!?!

0
1213

reporterskopile 16367golema

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=cet_ZjfEtfk[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=a_zOtE3ck4Q[/youtube]