(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО, БРАНКО СЕ ПРЕМИСЛИ И ГО ПОФАЛИ ЗАЕВ: КОГА СИ ПРЕМИЕР, МОРАШ ДА НОСИШ ТЕШКИ ОДЛУКИ СПРЕМЕН И ДА БИДЕШ ПЛУКАН!

0
3767

Еве баш тоа сега и го прави. Презел одговорност кога било најпотребно. За разлика од сите власти изминатите 30 години. Без страв дали ќе биде прифатено добро назад како такво. Го гледа поголемото добро и крајниот исход.