(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА ДАНЕЛА АРСОВСКА КОЈА ГЛУМИ НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ: ШЕФОТ НА НЕЈЗИНИОТ ИЗБОРЕН ШТАБ ЧЛЕН НА ПАТРИОТСКИОТ ИНСТИТУТ НА ВМРО ДПМНЕ?!?!

0
1113

Голем гаф на “независната” кандидатка Данела Арсовска која треба да биде кандидат на “независна” листа за градоначалничка на град Скопје.

  • Ќе кажеш еден човек од твојот тим? – Ете, Камнар. * А Камнар дел од „Патриотскиот институт“ на ВМРО-ДПМНЕ, глуми комита заедно со Пандов. #ДПМНЕзависна