(ВИДЕО) НЕБЛАГОДАРНА ПЕРФИДНА КАЛАШТУРА И КУРТИЗАНА: Иако влезе во парламент на грбот на СДСМ, иако направи голема штета со тоа што не се држеше до партиската стратегија, сега дури и плука по СДСМ на телевизија, СДСМ кога ќе дошле на власт ќе биле исти како ВМРО ДПМНЕ?!?!?!?!

0
2062

neblagodarna kucka

Која епска интергалактичка перфидна неблагодарна кучка!!! Влезе во парламент на грбот на СДСМ и тоа преку ред поради партиска стратегија, потоа му сврти грб на СДСМ и направи голема штета за на крја сега да излезе на тв и да плука по партијата која ја внесе во парламент за да зема основна плата од 1000е и плус трошоци и додатоци од околу 500е месечно, за да потоа ќе зема и апанажа уште најмалку една година од околу 70% од платата!

И во овие услови кога опозицијата е на колена згазена од режимот да излезеш на тв да плукаш по партијата на чиј грб си влегол во собрание со мандат да се бориш со режимот а ти пукаш по своите, тоа е рамно на политичко предавство. КОЈА ЕПСКА ЕПСКА РАСИПАНА ПОЛИТИЧКА КУРТИЗАНА И КАЛАШТУРА!!!