(ВИДЕО) НА ТЕЛМА НОВО КУКАВИЧКО ЈАЈЦЕ ПОДМЕТНАТО ОД СТАРОТО БРКАТО ПУВАЛО ЧОМ, ОВОЈ ПАТ ПО КОЈЗНАЕ КОЈ ПАТ ГИ ИЗЕДНАЧИ СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ ВО ОДНОСОТ КОН МЕДИУМИТЕ!

0
976

chom