(ВИДЕО) НА ТВ АЛФА СЕ СЛУЧИ ЧУДО, БУДИМПЕШТА ЌЕ СИ ГИ БАРА ПАРИТЕ НАЗАД ПОРАДИ СЛАБАТА МЕДИУМСКА ХАРАНГА НА КУРТОНИТЕ ШТО ЈА ШИРАТ

0
3185

Куртоните на Алфа ТВ ломотеа 2 саата и ниту една теза не ја поткрепија со саглам факти и логика, се рекла казала, тресење глупости, ред лаги, ред глупи тези, ред површно простачко размислување, ВМРО никад не било медиски послабо!