(ВИДЕО) НА РЕЖИМСКОТО ДЕБЕЛО КОПИЛЕ ЈАНКО БУРЕК ГЛЕДАЧИТЕ МУ РАСПЛАКАА МАЈЧЕ : САКАМ ДА ВЕ ПРАШАМ ЈАНКО.. КОЛКУ ПАРИ ВИ ДАВА ГРУЕВСКИ ШО СЕКОЈА ВЕЧЕР НА ЕМИСИЈАТА ГО ФАЛИТЕ И ВЕЛИЧИТЕ?…

0
7540