(ВИДЕО) НА НЕРВОЗНИОТ КАМЧЕВ МУ СЕ ИСПУШТИЈА ДВЕ РАБОТИ, ПРИЗНА НЕШТО ШОКАНТНО: Ако бев крив ќе си платев и немаше да има ИМПЕРИЈА, немојте да мислите дека ќе седам тука за некој да ме уништува?!?!

0
900

Во 6-та минута од изјавата пред новинарите, нервозниот Камчев се истрча и кажа две шокантни работи:

– Да бев крив ќе си платев и немаше да има ИМПЕРИЈА!

– Немој да мислите дека ќе седам тука за некој да ме уништува, ќе се борам…

Овие две работи кажуваат многу поразителни работи. Првото признание значи дека тој и порано кога бил крив често си плаќал и немало истраги против него, а второто пак најавува дека тој има намера сепак да избега од земјава…