(Видео) На некои пилоти стварно треба да им се даде медал

0
959

 

Пилотите може да се каже дека имаат една од најсериозните работи и мораат да бидат многу претпазливи. Прво затоа што летаат со 200 патници, а второ е тоа што треба да внимаваат и на нивниот живот, а и на авионот кој вредни неколку милиони евра.

Некои пилоти можат да се снајдат и во најгустата ситуација, како на пример ова другарче кој го слета авионот во неверојатен стил.