(ВИДЕО) НА МАКСО СИГУРНО МУ Е МНОГУ ТЕШКО ДА СЕ РАЗБЕРЕ СО ОВАА ТУПА И ГЛУПА ЗЕЛКА БЕЛИМБЕГОВСКА ОД МВР

0
778

На градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски му е сигурно многу тешко да се разбере со оваа зелка белимбеговска Оливер Андонов вработена во МВР во дебата на Канал 5.