(ВИДЕО) НА ЛУДИЛОТО ОД ТАЛИБАНЦИТЕ МУ НЕМА КРАЈ, СЕ ЈАВИ МИТЕ ОД ГЕРМАНИЈА : СИТЕЛ МИ Е ЖИВОТ, ИДНИНА МИ Е.. ФИЗИОЛОШКА ХРАНА МИ Е..

0
936