(ВИДЕО) НА ЗАЕВ ПЕЊА МУ ФАТИ УСТАТА ОД ЗБОРЕЊЕ ВО СОБРАНИЕ НА ПРАТЕНИЧКИ ПРАШАЊА ОД ВМРОВЦИТЕ : Економските параметри, растот на БДП, подобрениот кредитен рејтинг, растот на инвестициите се потврда за работата на Владата!

0
539

Економските параметри, растот на БДП од 4,1 отсто, подобрениот кредитен рејтинг, растот на инвестициите се потврда за работата на Владата.