(ВИДЕО) НА ЖАРЕ ОД ЕДЕН НА ЕДЕН ПО 15 ГОДИНИ МУ ТЕКНА ДА ГИ ИСМЕЕ КУРТОНИТЕ, ДОБРО Е, ПОДОБРО НЕКОГАШ ОТКОЛКУ НИКОГАШ

0
1132

Жаре од Еден на Еден се одлучи да ги исмее куртоните или во овој случај козарот Миленко по 15 години , 12 години ВМРО-ДПМНЕ и 3 години на опозиција. Па добро, подобро некогаш отколку никогаш…