(ВИДЕО) НА ГРУЈО МУ СЕ РАЗДЕНИЛО: МОЖНО Е И ВО ЗАТВОР ДА ОДАМ, НИШТО ЧУДНО?!?!

0
1339

Грујо има чувство дека сеуште е премиер и дека сеуште може да прави што сака со судството па започна да ги напаѓа обвинителките од СЈО и почна да се глупира и да игра повторно на картата на жртва иако шилежето диктаторско е далеку од тоа.