(ВИДЕО) НА ВМРОВСКИОТ МАРШ ВО СТРУМИЦА АЛУМИНИУМОТ ПУШТЕН НА НАЈЈАКО : ЗА МИЦКО И ГРУЈО, 27-МИ АПРИЛ БИЛО ПАТРИОТСКА АКЦИЈА?!?!

0
892

Глејте што збори Мицко во Струмица, колежот на 27-ми април бил уствари патриотска акција?! Колку треба да си ретардиран и болен во тоа лејката за да го кажеш ова јавно?! Се слуша ли овај токмак што збори?!