(ВИДЕО) НАЈУГЛЕДНИОТ БОСАНСКИ ТВ НОВИНАР, СЕНАД ХАЏИФЕЈЗОВИЌ: ЗАЕВ Е НАЈХРАБАР ПОЛИТИЧАР НА БАЛКАНОТ ВО МОМЕНТОВ!

0
1587

– Договорите со Грција и Бугарија, потезите со Албанците во земјата, односот кон Албанија и Србија, сето тоа го прави Зоран Заев, екс премиерот на Македонија најхрабар политичар на балканот.

Уредникот на босанската ТВ Фејс, легендарниот новинар Сенад Хаџифејзовиќ во интервју со Чеда Јованович од пред две години.